- hirdetés -

Három mérkőzésen, három vereséget szenvedett az ASE Orosháza. Az női Extraliga első három helyezettje voltak a női asztaliteniszezők ellenfelei.

Az Eötvös-csarnok volt az Extraliga tornarendszerű bajnokságának következő állomása. A teljes magyar női asztalitenisz mezőnye volt jelen Orosházán, amelyek nyolc asztalon küzdöttek múlt szombaton és vasárnap.

A Nagypál Márta, Czeglédi Szilvia, Fejős Anna és Hudák Dorinával felálló ASE Orosháza a legfiatalabb a bajnokságban. Az első fordulóban a fővárosban álltak asztalok elé az akkor a Hudák Dorinát nélkülöző orosháziak.

Hudák Dorina ezúttal a csapat tagja volt (Fotó: Horváth Bence)

A mostani fordulóban először a fővárosi Erdért SE volt az ASE ellenfele, ahol végül 6-1-es vereséget szenvedett, majd következett a Kecskeméti Spartacus. A Bács-Kiskun megyeiek ellen már szorosabb eredmény született, 6-3-ra maradtak alul Nagypál Mártáék. Vasárnap a többek között az Európa-bajnok Póta Georginával felálló Budaörs ellen sima 6-0-s vereség következett.

Fejős Annáék több szoros szettet játszottak (Fotó: Horváth Bence)

Bogdánffy Csaba az ASE Orosháza szakmai referense szerint ezek borítékolható, papírforma vereségek voltak, de a végeredmény ellenére a több szett is szorosan alakult. Elmondta, hogy a legfiatalabb átlagéletkorú csapattal veszik fel a versenyt a legjobbak között és a későbbi fordulókon mindent megtesznek annak érdekében, hogy felzárkózzanak a középmezőnybe.

A következő fordulóban van esély a felzárkózásra (Fotó: Horváth Bence)

Az ASE Orosháza jelenleg hat vereséggel és egy döntetlennel várja a folytatást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.