- hirdetés -

Játssz velünk ebben a hónapban is, és nyerj egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt!

Az OrosCafe Kft. októberben újabb nyereményjátékot hirdet olvasói számára! Nincs más dolgod, mint elküldeni egy egészséges étel receptjét, valamint egy fotót, amin az általad készített és tálalt finomság szerepel. Figyelem! Nehezítettünk a feladaton, hiszen ez alkalommal egy olyan ételt kell elkészítened, melyben szerepel egy meghatározott összetevő! Ez a hozzávaló októberben a cukkini lesz. Főzhetsz, süthetsz belőle sósat, édeset, főételt vagy desszertet bármilyen hozzávalóval kiegészítve.

Kommentben töltsd fel a receptet és az ételedről készült fotót a facebook oldalunkra! A legtöbb lájkot gyűjtő kommentelő GARANTÁLT nyereményt kap: A nyeremény egy 5000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a Diéta-Tár Ház üzletében vásárolhatsz le.

Ne felejtsd el lájkolni az oldalunkat, valamint azokat a recepteket és képeket, amik a legjobban tetszenek neked! Oszd meg a posztot, és kérd ismerőseid segítségét! Több fotót is lájkolhatsz, és a saját recepteden túl a kedvenceidre is szavazhatsz!

A játék időtartama

2020. október 2-e 12 óra – 2020. október 25-e 12 óra

Szabályok

Egy felhasználó csak egy recepttel vehet részt a versenyen. Amennyiben több fotót töltesz fel, az elsőként feltöltött fotód kerül be a versenybe. A játék 2020. október 25-én 12 órakor zárul, 27-én délelőtt 10 óráig tesszük közzé a nyerteseket, és ekkor értesítjük őket. A legtöbb lájkot gyűjtő, szabályos kommentet feltöltő játékos nyereményt kap. A nyertest privát üzenetben fogjuk értesíteni.

Kérjük, csak azok jelentkezzenek játékunkra, akik a nyereményt az eredményhirdetés hetében át tudják venni az orosházi Diéta-Tár Ház üzletben.

Sok sikert kíván mindenkinek az OrosCafé!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.