- hirdetés -

Milyen érdekes a sors. Nagy Józsefné Éva hétfőn még szomorkodott, amiért nem ő lett Az egészség tálalva című nyereményjátékunk győztese. Kedden viszont nagy öröm érte, a nyertes Csapó Sándorné ugyanis felajánlotta neki az 5000 Ft értékű ajándékutalványt.

A facebookon hirdetett nyereményjátékunkra egészséges hozzávalókból készült receptötletekkel nevezhettek olvasóink. A saját készítésű ételek leírása mellé egy-egy fotót kellett feltölteniük a játékosoknak, akiknek ezt követően nem volt más dolguk, mint ismerőseik körében szorgalmazni a lájkolást. A szeptember elején indult verseny e hónap 20-án, vasárnap éjjel zárult. A győztes Csapó Sándorné lett, aki azonban úgy döntött, elajándékozza Diéta Tár-Ház utalványát. A játék jóvoltából ugyanis a közösségi oldalon megismerte a szintén nevező Nagy családot. Nagy Józsefné Évával levelezni kezdtek, és végül az első helyen végzett Csapó Sándorné felajánlotta nyereményét a harmadik helyre szorult Éva számára.

Az ajándékutalványt Nagy Józsefné Éva számára ajánlották fel (Fotó: Horváth Bence)

– Nagyon boldog vagyok. Ezúton is köszönjük Csapó Sándornénak, nagy örömet okozott a számunkra – kezdte Nagy Józsefné Éva. – A fiam miatt álltunk át az egészséges életmódra. Ő már kétszer esett át életmentő szívműtéten, és a szíve miatt diétásan kell étkeznie. Kókuszolajjal főzök, búzaliszt helyett zabpehelylisztet használok, cukor helyett pedig édesítővel teszem ízletessé az ételt. Nem olcsó alapanyagokról beszélünk, de megéri ezeket választani. A szívproblémái mellett a fiamnak kialakult a pajzsmirigybetegsége is, emiatt nagyon meg is hízott, így kiváltképp figyelnünk kell arra, mit eszik. A diéta mellett nagy hangsúlyt helyezek arra is, hogy vitaminban gazdag ételeket fogyasszon. Mindennap készítek neki nyers zöldség- és gyümölcsturmixot, a cékla-, alma-, gyömbérturmix nálunk megunhatatlan. Tíz éve nem is volt megfázva, sőt náthás sem volt. Négy éve álltunk át az egészséges ételekre, és azután nem hízott tovább, sikerült megtartania a súlyát. Az interneten sok receptet és jó tippet lehet találni, így én azt mondom mindenkinek, aki gondolkozik az életmódváltáson, hogy vágjon bele bátran, mert nem is olyan nehéz azt megvalósítani – emelte ki.

A nyertes étel a Villámgyors spenótos, borsós tésztatál lett 142 lájkkal, Nagy Józsefné pedig párolt zöldséges kuszkuszával nevezett a versenyre. Az 5000 Forintos Diéta Tár-Ház utalványt zablisztre, diétás tésztákra, kókuszolajra, édesítőszerre és egy kis nasira váltották be.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.