- hirdetés -

Játssz velünk és nyerj egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt!

Az OrosCafe Kft. nyereményjátékot hirdet olvasói számára! Nincs más dolgod, mint elküldeni egy egészséges étel receptjét, valamint egy fotót, amin az általad készített és tálalt finomság szerepel. Kommentben töltsd fel ezt a facebook oldalunkra! A legtöbb lájkot gyűjtő kommentelő GARANTÁLT nyereményt kap: A nyeremény egy 5000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a Diéta-Tár Ház üzletében vásárolhatsz le.

Ne felejtsd el lájkolni az oldalunkat valamint azokat a recepteket és képeket, amik a legjobban tetszenek neked! Oszd meg a posztot, és kérd ismerőseid segítségét! Több fotót is lájkolhatsz, és a saját recepteden túl a kedvenceidre is szavazhatsz!

A játék időtartama

2020. szeptember 1. – 2020. szeptember 20., éjfél.

Szabályok

Egy felhasználó csak egy recepttel vehet részt a versenyen. Amennyiben több fotót töltesz fel, az elsőként feltöltött fotód kerül be a versenybe. A játék 2020. szeptember 20-án éjfélkor zárul, és 22-én délelőtt 10 óráig tesszük közzé a nyerteseket, és ekkor értesítjük őket. A legtöbb lájkot gyűjtő, szabályos kommentet feltöltő játékos nyereményt kap. A nyertest privát üzenetben fogjuk értesíteni.

Sok sikert kíván mindenkinek az OrosCafe!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.