- hirdetés -

Két mérkőzésen is az asztalok elé lépett az ASE Orosháza. A női asztaliteniszezők az NB I-ben a Soltvadkert ellen léptek asztal elé, illetve az NB III-ban helyi rangadót rendeztek.

HUFBAU-AKKER Ambrus AA – ASE Orosháza II. 7-3
Női NB I-es asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.
Orosházi győztesek:
Hudák Dorina 2, Benkő Anett 1.

A Soltvadkert kérésére az októberi orosházi fordulóból előrehozott mérkőzésen reális eredmény született – tudtuk meg Bogdánffy Csaba, szakmai referenstől.

A rutinos versenyzőket felvonultató ellenféllel szemben csak Hudák Dorina teljesítménye dicsérhető. A kettős kéztörését követően egy év kihagyás után visszatérő Benkő Anetten, valamint a kéthetes betegségből felépülve egy edzés után asztalhoz álló Varga Bernadetten még látszott a hosszú kihagyás.

ASE Orosháza – Eötvös DPSE 6-12
NB III-as bajnoki mérkőzés, Orosháza.
Az ASE győztesei: Hudák Dorina 3, Varga Bernadett, Bohács Béla 1-1, valamint a Bohács Farkas Izabella páros 1.
Az Eötvös DPSE győztesei: Farkas Dávid 4, Farkas Rudolf 3, Szenes Iván, Gigacz Ferenc 2-2 valamint a Farkas D. – Farkas R. páros 1.

A városi rangadón az egységesebb csapat nyerte a mérkőzést a három lányversenyzőt felvonultató pályaválasztóval szemben. Hudák Dorina ASE és Farkas Dávid EÖTVÖS játéka üde színfoltja volt a helyenként látványos mérkőzéseket hozó összecsapásnak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.