- hirdetés -

A Fitt Zone új helyen, a Kórház utca 14. szám alatt várja mozogni, fogyni, erősödni vágyó vendégeit. Nemcsak a helyszín változott, hanem a szolgáltatások köre is. A már korábban is igénybe vehető ZONA, testszépítő és személyi edzések mellett ma már Wonder Woman tréningre is vállalkozhatnak a hölgyek. Sőt Kolarovszki Nóra, a fitnesz terem üzemeltetője személyi edzést kiegészítő aromaterápiás testtekercseléssel is segíti vendégei fitté és csinossá válását.

– Szerettem volna újdonságot kínálni a hozzám érkezőknek, ezért hoztam létre a Wonder Woman tréninget. A legtöbb nőnek az az elsődleges célja, hogy fogyjon, de nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a tónusosság legalább annyira fontos, mint a vékony alkat. Ez az edzés épp ezt nyújtja, feszesít és izmosabbá tesz. Intervall, ami azt jelenti, hogy egy ideig nagyon megpörgetjük a pulzust, aztán rövid ideig pihenünk, és ezek a szakaszok ismétlődnek egymás után. Itt nagyobb súlyokkal is dolgozunk, így ha valaki szeretne kilépni a komfortzónájából, annak mindenképp ki kell próbálnia – emelte ki Kolarovszki Nóra.

Kolarovszki Nóra, a Fitt Zone Mozgásközport üzemeltetője nyújt segítséget (Fotó: Horváth Bence)

Az aromaterápiás testtekercselés szintén újdonság a vendégek számára. A személyre szabott kezelés egy peelingezéssel kezdődik, ami által beindul a vérkeringés és a nyirokkeringés. Ezután kerül fel a hatóanyag a bőrre, majd térdtől egészen mell alattig egy aromaoldatban áztatott fásliba tekerik a vendéget. Ezt követi a húsz perc edzés, majd zárásképp egy masszírozás, melynek köszönhetően még gyorsabban távozzanak a méreganyagok a szervezetből. A személyi edző kiemelte, ez a kezelés csak kúraszerűen alkalmazható, viszont nyolc alkalmat követően centikben és kilókban is nagyon jól mérhető az eredmény. Ennyi idő alatt akár kilenc centit is karcsúsodhat a vendég csípője, két-három centit a combja, és akár öt kilóval is kevesebbet mutathat alatta a mérleg.

Októbertől még egy újdonságra készülhetnek a mozogni vágyók.

– Azt tapasztalom, hogy sokak nehezen jutnak el edzésre. Nem egyszerű mindig abban az időpontban kiszakadni otthonról, amikor a csoportos órák vannak, épp ezért internetes csomagokkal készülök a vendégeim számára. Így bárhol és bármikor elérhetőek lesznek számukra az edzések. A mozgás mellett természetesen a megfelelő étrend kialakításában is segítem majd a jelentkezőket. Abban az 5-6 hétben nem engedem el a hölgyek kezét! Nem számít, hogy otthon vannak és ott edzenek, a neten keresztül folyamatos nyomon követéssel és kapcsolattartással tudom majd ösztönözni őket. Ha meg már ennyi idő után látszik a munka eredménye, az még nagyobb motiváló erővel hat majd rájuk – fűzte hozzá. (x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.