- hirdetés -

Saját nevelésű játékosokra támaszkodva állna helyt az ASE Orosháza. Az Extraligában komoly célokat tűztek ki maguk elé.

A mezőny legfiatalabb csapatával veszik fel a versenyt a legmagasabb osztályban. Az előző évi Extraliga-csapathoz képest jelentősen átalakult az együttes, hiszen az alapcsapatból csupán Nagypál Márta maradt.

– Horváth Lillával és Göndör Fannival nem hosszabbítottunk szerződést pótlásukra leigazoltuk a jelenlegi országos ifjúsági ranglista harmadik és negyedik helyezettjét Fejős Annát és Czeglédi Szilviát a Statisztika PSC együtteséből mivel a fővárosiak nem indítanak csapatot a következő szezonban az Extraligában – sorolta Bogdánffy Csaba szakmai referens.

A szakvezetés ebben az osztályban nagyobb szerepet szán a saját nevelésű serdülő ranglista ötödik helyezett Hudák Dorinára, aki a tavasszal már bemutatkozott a legmagasabb osztályban.

A Magyar Asztalitenisz-szövetség döntése értelmében a bajnokság ebben az évben is tornarendszerben kerül megrendezésre, az első körre szeptember 11-12-13.-án, Budapesten az Ormai László csarnokban kerül sor.

– Egyesületünk sikeres pályázata alapján a második körre Orosházán a sportcsarnokban kerül sor. Október 3-4-én az Extraliga valamennyi együttese szerepelni fog, így a teljes hazai élmezőny látható lesz – tette hozzá Bogdánffy Csaba.

A szakmai referens elmondta, hogy a negyedik helyezést tűzték ki célul, ami a rájátszást jelentené. A szakmai referens szerint ezt nem lesz könnyű teljesíteni, mivel a kiírás szerint a csapatoknak lehetőségük van külföldön játszó válogatottak szerepeltetésére.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.