- hirdetés -

Csapatépítő programok várták augusztus 27-én a kilencedikes tanulókat a Székács iskolában. Az úgynevezett „nulladik napon” szervezett játékok jóvoltából közelebbről is megismerhették egymást a leendő osztálytársak.

– Sok éves hagyomány nálunk ez a rendezvény, minden évben augusztus utolsó napjaiban tartjuk meg ezt az ismerkedésről szóló napot. A hatosztályos gimnázium tanulói ide jártak, számukra nem idegen az iskola és az ide járók sem. Viszont a nyolcosztályosok közül csupán négy olyan diák van, aki korábban is székácsos volt. Az újonnan érkezett tanulók számára különösen fontos és izgalmas ez a mai nap – mondta el Schmittinger Anikó pedagógus.

A program a Felegyi-Németh Mária iskolalelkész által tartott áhítattal indult, majd az iskola életét bemutató promó videót nézhették meg a diákok. Ezt követően kettéváltak az osztályok. A négyosztályosok a játékos feladatok által megismerhették osztálytársaikat és osztályfőnöküket, a hatosztályosok pedig újra örülhettek egymás társaságának, hiszen a koronavírus-járvány miatt március óta nem találkoztak.

Fotók: Horváth Bence

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.