- hirdetés -

Ötletpályázatot hirdet az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) a Fiatalok Világnapja alkalmából. Az EMMI a fenntartható fejlődéssel kapcsolatosan várja fiatalok véleményeit és ötleteit. A fiatalokért felelős helyettes államtitkár, Rácz Zsófia közösségi oldalán vázolta, hogy teret és nyilvánosságot biztosítsanak a különféle elképzeléseknek.

Augusztus 12-ét 1999-ben nyilvánította a Fiatalok Világnapjává az ENSZ. Rácz Zsófia, a fiatalokért felelős államtitkár tegnap, egy videóban jelentette be, hogy a világnap alkalmából egy ötletpályázatot hirdet Fenntartható lendület címmel az EMMI. Ennek célja, hogy megismerjék a fiatalok véleményét a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban.

A Szeptember 30-áig várják a fiatalok elképzeléseit arról, hogy szerintük a fenntartható fejlődés hogyan valósítható meg, milyen ötleteik vannak a témával kapcsolatban és a mindennapjaikban ez hogyan jelenik meg. Azok pályázatát is várják, akiknek van startup ötletük vagy közösségi, helyi kezdeményezésük, amit szeretnének, ha többen megismernének.

A cél, hogy teret és nyilvánosságot biztosítunk az ötleteiteknek, hogy ez minél több emberhez eljusson – nyilatkozta az államtitkár.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.