- hirdetés -

Regionális edzőtábort szervezett az ASE Orosháza. Összesen 24 fiatal asztaliteniszező készül a szezonra a városban.

A dél-keleti régió fiatal asztaliteniszezői egy regionális edzőtáborban vesznek részt, a tábor házigazdája az ASE Orosháza. Az Eötvös-csarnokban öt megye – Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest – klubjai képviseltetik magukat augusztus 3. és 7. között.

Szinte az egész nap az edésről szól, hiszen már reggel az asztalok előtt állnak a sportolók, majd rövid pihenő után újabb több órás foglalkozás vár rájuk.

Fotó: Horváth Bence

A regionális programban a válogatott kerettagok és a fiatal kiemelkedő tehetségeket gyűjtő Heraklész-programban szereplők nem vehetnek részt. Éppen ezért Hudák Dorina csupán edzőpartnerként segíti a fiatalok fejlődését, ahogy rajta kívül a szintén extraligás Nagy-Pál Márta, illetve az NB I-es csapat tagja Varga Bernadett is.

Varga Bernadett edzőpartnerként segíti a fiatalokat (Fotó: Horváth Bence)

Bogdánffy Csabától megtudtuk, hogy egy évben minimum húsz napra kell összetartást szervezni az ország klubjainak az öt régióban, így végezve magasabb szintű edzésmunkát.

– Orosházán ebből öt napot biztosítunk. Összesen 24 sportoló jelentkezett a táborba, akik hat edző felügyelete mellett dolgoznak 12 asztalnál – tette hozzá az ASE Orosháza szakmai referense.

A táborban Farkas Izabella és Bényei Nelli képviseli az orosházi színeket. A tábor végén egy házi versenyt is szerveznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.