- hirdetés -

Ugyan más formában tartják meg, de idén sem marad el a Linamar Hungary Zrt. által szervezett jótékonysági futás.

Az elmúlt időszak nem kedvez a különböző közösségi rendezvények számára. A koronavírus-járvány miatt sokáig kérdőjeles volt a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogató Linamar Jótékonysági Futása is, amelyet negyedik alkalommal tartanak meg.

Idén a kialakult rendkívüli helyzethez alkalmazkodva más formában szervezik meg az eseményt. Az orosházi székhelyű vállalat a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott közleményben az olvasható, hogy az alapítvány munkássága példaértékű és a nehéz helyzetben még több segítségre van szükségük.

„Emiatt nem szerettünk volna lemondani az élményről, hogy összefogásotokkal koraszülötteket menthetünk, és közben teszünk saját egészségünkért is, ezért egy online verseny lebonyolítása tűnt a legbiztonságosabbnak.” – derül ki a közleményből.

A pontos részletek egyelőre nem ismertek. A posztban látható plakát szerint szeptember 25. és 27-e között egy mobilapplikációval rögzíthetik majd a jelentkezők a teljesített távot. A verseny teljes bevételét az alapítvány kapja.

🏃‍♀️🏃‍♂️Kedves Futótársaink, Versenyzőink!2020 egy kicsit más év, mint a megszokott. Ahogy Ti is, úgy mi is az előző…

Közzétette: Linamar Hungary – 2020. július 27., hétfő

Tavaly 781 ezer forintról szóló jelképes csekket adott át Parászka Tibor, a Linamar Hungary Zrt. humánpolitikai igazgatója dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed kuratóriumi elnöknek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.