- hirdetés -

Nyári táborban vettek részt a Candy Dance Crew gyermek és junior korcsoportjainak tagjai. A csapatépítő játékkal, szalonnasütéssel, stranddal és természetesen táncedzésekkel teli egy hetet már nagyon várták a táncosok, akik a múlt hónapban kezdték újra közös foglalkozásaikat, reményeik szerint ősszel már versenyeken is bizonyíthatnak.

– Egy fantasztikus, tartalmas héten vagyunk túl. Délelőttönként mindig csapatépítő játékkal indítottuk a napot, majd két órányi tánc következett. Ebéd után ismét tánc, majd 3 óra után megint egy kis játék. Ezen kívül is igyekeztünk minél több szabadidős programot szervezni, így fért bele egy közös dottózás, szalonnasütés vagy strand – mesélte menetrendjüket Földesi Szandra, a csapat vezetője.

Elmondta, a táborozóknak a foglalkozások során a saját kreativitásukat is elő kellett venniük, hiszen csapatokba osztva rövid koreográfiákat készítettek. A nyárra szervezett közös tábori foglalkozások ezzel még nem értek véget, július végén a Candy Dance Crew felnőtt táncosainak is lesz közös felkészítő foglalkozása, augusztusban pedig ismét szeretnének egy gyermek-junior tábort tartani.

Egy izgalmas, tartalmas hetet töltöttek együtt a táncosok (Fotó: CDC)

– Végül pedig a nyár végén a versenyzőknek is szeretnénk egy felkészítő tábort tartani, ősszel ugyanis, ha nem jön közbe semmi, szeretnénk újra versenyeken elindulni és megmutatni, mit is tanultunk a nyári időszakban – tette hozzá a csapatvezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.