- hirdetés -

Logójának megtervezéséhez írt ki pályázatot az érdeklődőknek még áprilisban az Oktatási Kerekasztal. A május 29-re kiszabott határidő lejártáig összesen hat mű érkezett, melyek közül végül Karádi Tamás alkotására esett a választás.

A pályázat szempontjából nem volt életkori megkötés, bárki jelentkezhetett, aki be szerette volna mutatni kreativitását, végül összesen hat alkotás érkezett. Bojtor István alpolgármester, az Oktatási Kerekasztal elnöke elmondta, nehéz volt meghozniuk a döntést, hiszen minden pályázatban megvolt az egyediség és a mondanivaló.

– Végül úgy döntöttünk a Táncsics Mihály Gimnázium igazgatójával, dr. Blahó Jánossal és a GYIÖK vezetőjével Magonyné Urbán Zsuzsannával közösen, hogy az a pályamű végezzen az első helyen, ami a maga egyszerűségében a legjobban mintázza az Oktatási Kerekasztal lényegét. Emellett pedig egy kicsit Orosházát is szimbolizálja – ismertette a részleteket Bojtor István.

Karádi Tamás munkája nyerte az Oktatási Kerekasztal logópályázatát

Választásuk végül Karádi Tamás pályázatára esett, aki pályamunkájába a kerekasztalt szimbolizáló körbe beleszőtte a város főterének szimbólumát is. A mű közepén pedig egy videólejátszó gomb szimbóluma található, mely a létrehozott döntés elindítására késztet.

– Ez a pályamű tűnt számunkra a legjobbnak. A pályázat nyertesét ajándékcsomaggal és családi fürdőbelépővel jutalmazzuk, de minden résztvevőt meg szeretnénk ajándékozni, megköszönve lelkesedésüket és a befektetett energiájukat, mert mindannyian megérdemlik az elismerést – tette hozzá az alpolgármester.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.