- hirdetés -

Június 13-án újra kinyitja kapuit a fürdőzők előtt Gyopárosfürdő, de ezzel párhuzamosan újra jár a Dotto is. Élénk az érdeklődés a kempingek iránt, így szombattól itt is fogadnak vendégeket.

A hétvégétől újra találkozhatunk az utakon Dottó Ottóval. A felelős Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. kimondottan a fürdő nyitásával egy időben tervezi elindítani a kisvasutat a főtér és Gyopárosfürdő között.

Első körben csak szombaton és vasárnap közlekedik majd, később a szállodák, illetve a turisták igényeihez igazodva július 1-től a hét minden napján tervezik a jármű működtetését.

Benkő Ferenc vezérigazgatótól megtudtuk, hogy a jegyárak idén is változatlanok maradnak. A helyiek számára továbbra is 250 forintért, míg a turisták 350 forintért válthatnak menetjegyet.

– A lehetőséghez mérten a vonat nyitott ablakokkal közlekedik majd, illetve az utasok számára kötelező lesz a szájmaszk használata. A személyzet hasonló biztonsági intézkedések mellett látja majd el a feladatát, illetve minden forduló között alaposan lefertőtlenítjük az üléseket – hangsúlyozta Benkő Ferenc.

Arról is beszélt, hogy a fürdő mellett június 13-án már a kempingben is fogadnak vendégeket. A vezérigazgató elárulta, hogy folyamatosan érdeklődnek a turisták a szálláshelyek iránt.

Fotó: Kecskeméti Krisztina/Gyopárosfürdő Facebook-oldal

A négy új faházzal már elkészültek és minden szükséges óvintézkedést is megtettek annak érdekében, hogy a vendégeket megfelelő és biztonságos körülmények között fogadják.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.