- hirdetés -

Megajándékozta az Orosházi Mentőállomás dolgozóit a város önkormányzata. Az új, közel 200 ezer forint összértékű eszközöket május 27-én adták át ünnepélyes keretek közt.

Tovább bővültek az Orosházi Mentőállomás kényelmi berendezései május 27-én. Az új felszereléseket Orosháza polgármestere Dávid Zoltán adta át az állomás dolgozóinak, megköszönve a városért tett szolgálatukat és reményét fejezve ki, hogy az új eszközök javítják majd a mentők komfortérzetét.

– Úgy gondolom, hogy amit csináltok, az emberfeletti, kevesen lennének rá képesek, hogy egy ilyen nem mindennapi feladatkört ellássanak. Köszönöm a város és képviselőtársaim nevében is a munkátokat, helytállásotokat! Büszkék vagyunk rátok – méltatta az állomás dolgozóit Dávid Zoltán.

Az irodában helyezték el az új eszközöket

A polgármester elmondta, a város kéklámpás szervezeteinek megajándékozása hagyománnyá vált az elmúlt években, a tűzoltók munkáját idén egy új, a munkavégzésükhöz elengedhetetlen, nagyértékű ágvágóval köszönték meg, de a rendőrségen is elkezdték már használni nemrég kapott új számítógépeiket.

– Olyan eszközök megvásárlásával segítjük ilyenkor a mentőket, a rendőröket és a tűzoltókat, melyet ők maguk kérnek. A cél, hogy egy kicsit kényelmesebbé tudjuk tenni a kapitányságon, állomásokon töltött idejüket vagy segítsük a munkavégzésüket. Mi minden esetben számíthatunk rájuk és szeretném, ha ez kölcsönösen is megvalósulna – nyilatkozta Dávid Zoltán.

Dávid Zoltán köszönte meg a város és az önkormányzat nevében a mentők munkáját (Fotó: Rosta Tibor)

Az Orosházi Mentőállomás pihenőhelyisége ezúttal új eszközökkel bővült, melyek a mentők kényelmét szolgálják. Kovács Tibor állomásvezető elmondta, hogy nagyon hálásak a felajánlásért, sokat jelent a helyi mentőknek az önkormányzat pozitív hozzáállása és támogató segítsége.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.