- hirdetés -

A TOP-os forrásra helyi civil szervezetek adhattak be pályázatot.

A Közösségvezérelt helyi fejlesztés megvalósítása Orosházán – Rendezvények című felhívás keretében többek között eszközvásárlásra, bérleti díjakra nyerhettek forrást a pályázó helyi civil szervezetek. A felhívásra 15 orosházi szervezet/alapítvány/egyesület adott be összesen 43 pályázatot. Ebből a Helyi Bíráló Bizottság négyet volt kénytelen elutasítani, mivel azok nem feleltek meg a jogosultsági kritériumoknak, 39 pályázatot, közel 58 millió forint összértékben viszont támogatásra javasolt a bizottság. Végleges döntést az Irányító Hatóság hoz.

A pályázati források nem merültek ki, tehát vélhetően ezt a pályázatot (TOP-7.1.1-16-H-097-4.1-4.2-4.3) újra meghirdetik – érdemes követni az egyesület honlapját: http://ope-clld.hu/palyazati-felhivasok
Már csak azért is, mert minden pályázati lehetőséget ezen az oldalon tesz közzé az egyesület, a közeljövőben további pályázati kiírások várhatók! Az egyesület mindenben áll a civil szféra rendelkezésére, az iroda a Győri Vilmos tér 2. szám alatt található, az e-mail cím: 5900clld@gmail.com.

Kiemelt kép: balloszog.hu

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.