- hirdetés -

Még áprilisban hirdetett logópályázatot az érdeklődőknek az orosházi oktatási intézmények részvételével megalakult Oktatási Kerekasztal. A határidő lejártáig mindössze négy nap maradt, a legügyesebb munkák közül várhatóan június 12-én hirdetik ki a győztest.

Az Oktatási Kerekasztal logópályázata szempontjából nincs életkori megkötés, bárki jelentkezhet, aki meg szeretné mutatni kreativitását. Az áprilisban meghirdetett pályázat leadási határidejének május 29-ét jelölte ki Bojtor István alpolgármester, az Oktatási Kerekasztal elnöke. Az érdeklődőknek így négy napjuk maradt, hogy bemutathassák kreativitásukat.

– Egyszerű, közérthető és lényegre törő logót szeretnénk a kerekasztalnak, mely egyben azt is szimbolizálná, hogy ez a szervezet egy tartalmasabb együttes munkát jelent – ismertette a részleteket Bojtor István.

Az alpolgármester elmondta, úgy tervezték, hogy a pályázat az Oktatási Kerekasztal munkarendjébe is illeszkedjen, következő ülésüket ugyanis júniusra tervezték, melyre az elmúlt napok enyhítéseit követően jó esély mutatkozik. Várhatóan ekkor döntenek arról is, hogy kinek a pályázatát tartják a legmegfelelőbbnek ahhoz, hogy a szervezet logója lehessen.

– A győztesnek felajánlanánk egy önkormányzati ajándékcsomagot, illetve amennyiben lehetségessé válik a fürdő újranyitása, természetesen oda is ajándékoznánk belépőt – tette hozzá az Bojtor István.

A vállalkozó kedvű érdeklődők pályázataikat a titkarsag@oroscafe.hu oldalra küldhetik a megadott határidőre logó pályázat jeligével.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.