- hirdetés -

Országszerte enyhítenek a járványügyi korlátozásokon, a sportegyesületek már szervezik, hogy újra közösen készüljenek a folytatásra. Ez alól nem kivétel az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület sem.

Pár héttel ezelőtt még a tükör előtt, saját mobiltelefonjával vette fel mozdulatait Baráth Beáta, az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület edzője. Tanítványaiknak a korlátozások idején ilyen formában küldték társával Hevesi Henriettel közösen a gyakorlatokat.

Május 18-án már a Petőfi Művelődési Központ színháztermében találkoztak a kisebb csoportjukkal. Baráth Beáta elmondta, hogy minden biztonsági előírást betartva, maszkban tartják az edzéseket. Ezen kívül a gyakorlás előtt mindenki alapos kézmosással kezdett, illetve az eszközöket is lefertőtlenítették.

Archív fotó: Palcsek István

– Furcsa, de jó újra együtt lenni és nagyon élvezzük a közös munkát. Látszik, hogy gyakoroltak otthon és nem felejtettek sokat. Csütörtökön pedig a nagylányokkal is elkezdjük az edzéseket – nyilatkozta az OrosCafénak Baráth Beáta.

A versenyek, amelyekre készültek már biztosan elmaradnak. A tavaszi és téli szezon továbbra is kérdőjeles. Arra koncentrálnak most, hogy tökéletesítsék a koreográfiákat és fejlesszék a fiatalok képességeit.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.