- hirdetés -

A Magyar Szocialista Párt ez évben második alkalommal juttatott tartós élelmiszert és fertőtlenítőszert a rászoruló családoknak ‒ tudtuk meg Fetser János választókerületi elnöktől.

Márciusban országgyűlési képviselőnként 1-1 millió, azaz 15 millió forintot ajánlott fel az MSZP-frakció a nehéz helyzetbe jutottak megsegítésére, április végén pedig 12 tonna tartós élelmiszert osztottak szét országszerte – áll az MSZP helyi szervezetének közleményében.

Az orosházi választókörzetben húsvét előtt több mint harminc nélkülöző család kapott segítséget. Az aktivisták házhoz vitték a tartós élelmiszerből és fertőtlenítőszerből álló csomagokat, de folyamatosan önkéntes munkát is végeznek a járványveszély idején. Több magányos, idős embernek és létbizonytalanságban élő családnak sikerült így egy kicsit szebbé tenni az ünnepét.

Fotó: MSZP orosházi szervezete

– Baloldali értékrendű pártként fontos, hogy jó példával járjunk elöl. Ezen a héten további húsz rászoruló családnak tudtunk tartós élelmiszerből és fertőtlenítőszerből álló csomagot kiosztani. Arra kérjük az orosháziakat, hogy figyeljünk egymásra, különösen azokra, akik nehezebben vészelik át ezt a mindannyiunk számára megterhelő időszakot ‒ nyilatkozta Fetser János.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.