- hirdetés -

Az orosházi oktatási intézmények részvételével megalakult Oktatási Kerekasztal logópályázatot hirdet május 29-i határidővel az érdeklődőknek. A legügyesebb munkák közül várhatóan június 12-én hirdetnek győztest.

A pályázat szempontjából nincs életkori megkötés, bárki jelentkezhet rá, aki meg szeretné mutatni kreativitását. A pályázat kiírását erre a hétre tervezték, leadási határidőnek május 29-t, míg az eredményhirdetés időpontjának június 12-t jelölte ki Bojtor István alpolgármester, az Orosházi Oktatási Kerekasztal elnöke.

– Egyszerű, közérthető és lényegre törő logót szeretnénk a kerekasztalnak. Amely egyben azt is prezentálná, hogy ez a szervezet nem egy rövid távra tervezett dolog, hanem egy tartalmasabb, együttes munka – ismertette az alpolgármester.

Hozzátette, a pályázat az Oktatási Kerekasztal tervezett munkarendjébe is beleillik, hiszen a következő ülés, amennyiben a feltételek engedik, júniusban szeretnék megtartani. Ekkor döntenének arról is, kinek a pályázatát tartják a legmegfelelőbbnek ahhoz, hogy a szervezet logója lehessen.

– A győztesnek emellett felajánlanánk egy önkormányzati ajándékcsomagot, illetve, amennyiben változik a koronavírussal kapcsolatban a helyzet és lehetségessé válik a fürdő újranyitása, oda is ajándékoznánk egy belépőt – tette hozzá Bojtor István.

A vállalkozó kedvű érdeklődők pályázataikat a titkarsag@oroscafe.hu oldalra küldhetik a megadott határidőre, logo pályázat jeligével.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.