- hirdetés -

A Mapei öt Sportnagykövetet keres ebben az évben. Kettőt ők választanak ki, hármat pedig a közönség szavaz meg. Orosháza ZONA edzője is küzd a győzelemért! Jelenleg az első helyen áll, a lájkgyűjtés azonban április 19-ig tart. Úgyhogy van még min izgulni.

Kedves, őszinte, végtelenül pozitív, hihetetlenül energikus, de mindemellett szerény és alázatos. Mindene a mozgás! És nem csak az a célja, hogy ő maga csinos, erős és egészséges legyen, hanem hogy mindenki más is! Orosháza, Lőkösháza és Battonya ZONA edzője: Borbély Bettina.

Miért szeretnél Sportnagykövet lenni?

– Szívügyemnek tartom, hogy a mozgás, az egészséges életmód minél több emberhez eljusson. 2012 óta rendületlen, töretlen elkötelezettje vagyok ennek a célomnak. Egy ilyen lehetőséggel még több emberhez eljuthatna a sportból fakadó erő, intenzitás és szabadság. Illetve fontosnak tartom, hogy
fiatalabb korban is megismerkedjenek az emberek a mozgás örömével.

Milyen feladatokkal fog ez járni?

– Tulajdonképpen szinte azokkal, amikkel idáig is foglalkozom. Egészséges életmódba illő témákkal segíteni az embereket, motiválni őket, étkezési tippeket megosztani a számukra, betekintést adni az én mindennapjaimba a közösségi oldalaimon keresztül. Feladatként sorolhatnánk azt is, hogy szponzorált sporteseményeken aktívan részt venni, ugyanakkor mivel a hobbim a hivatásom, cseppet sem feladatként tekintek erre, sokkal inkább egy lehetőségként élném meg.

Az egész országból hányan jelentkeztek?

Összesen 210 jelentkező van.

Jelenleg az első helyen! Szurkolunk, hogy ott is maradjon!

Meglepődtél, hogy vezeted a listát?

– Nagyon! Nem vettem részt sem ilyen, sem hasonló közönségszavazati versenyen, így nem is tudtam, hogy milyen esélyekkel indulok. A közönségszavazással, különböző reakciók gyűjtésével az volt a szervezők célja, hogy megnézzék, hogy a versenyző mennyire tudja megmozgatni a körülötte lévő embereket, mennyire tudja motiválni őket, hogy szavazatukkal segítsék őt. Szinte még most sem fogom fel, hogy ilyen sokan álltak mellém a családom és barátaimon kívül is. Összefogva, azon munkálkodnak ismerősök és az ő ismerőseik is rajtam kívül, hogy a célomat elérhessem. Ez egy nagyon jó visszacsatolás számomra, nagyon sokat jelent. Ez azt jelenti, hogy átjön az embereknek a mindennapokban, hogy a hivatásom a mozgatórugója az életemnek, és ezért segítenek, támogatnak ilyen sokan.

Mi a kedvenc idézeted, vagy életfilozófiád
Jelenleg Zig Ziglar szavai:
„Amit a cél elérésével kapunk, közel sem olyan fontos, mint amivé válunk amíg azt elérjük.”

Betti jelenleg több mint 1300 szavazattal az élen jár. Segítsük, hogy végig ott maradhasson! A szavazás április 19-ig tart.

Fotók: Suták Éva

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.