- hirdetés -

A koronavírus-járvány miatt a fürdő márciusban bezárt, de most alkalmuk nyílt nagyobb lélegzetű munkálatok kivitelezésére. A medencéket leengedték, alapos fertőtlenítés, csempézés,illetve faházépítés is a feladatok között szerepel.

A fürdő szinte az év összes napján üzemel, így medencékben folyamatosan víz forog, míg egy-egy karbantartási, felújítási feladat elvégzésére többnyire csak órákban mérhető idejük van – olvasható a strand weboldalán.

A medencéket leengedték, ellenőrzik a burkolatok állapotát, ahol szükséges újracsempézik, javítják a fugákat. Fertőtlenítik, alaposan kimossák, algamentesítő vegyszerekkel kezelik az összes medencét, azokat is, amelyek normál állapotban szinte mindig vízzel vannak tele.

Fotó: gyoparosfurdo-oroshaza.hu

A strandon kívül a kemping területén is van feladat. A meglévők mellé további négy új faházat építenek, melyeket terveik szerint már a nyári főszezonban is használhatnak az Orosházára látogató vendégek.

Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója a honlapon elmondta, hogy a tíz alkalmas tömbös bérleteket az év végéig lehet felhasználni, de tekintettel a jelen helyzetre igény esetén meghosszabbítja azok érvényességét. Ugyanez igaz az ajándékutalványokra is.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.