- hirdetés -

Mától, vagyis március 17-étől minden este 7 órakor meg fognak szólalni az orosházi templomok harangjai, melyek otthoni imádságra hívnak mindenkit.

„Szeretettel kérünk mindenkit, hogy esténként 7 órakor az orosházi harangok hívására saját otthonából csatlakozzon be az imádkozók közösségébe!” – olvashatjuk az Orosházi Evangélikus Egyházközösség oldalán.

– Hisszük, hogy az imádságnak hatalmas ereje van, ezért arra kérünk mindenkit, hogy imádkozzon velünk együtt szeretett városunkért, országunkért és az egész járvány megfékezéséért! – hangsúlyozzák az orosházi lelkészek.

Kérik, imádkozzon mindenki a betegekért, a haldoklókért, a hozzátartozókért, az orvosokért, az egészségügyi dolgozókért és minden szolgálattevőért. Imádkozásra kérnek mindenkit az ország vezetőinek bölcsességéért, az emberek felelősségteljes hozzáállásáért, az összefogásért és az egymásra figyelésért!

„Kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik.” (Mt 7,7-8)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.