- hirdetés -

Péntek este a dobogóra is esélyes Ferencváros csapatát fogadták az Orosházi FKSE-Linamar kézilabdázói. A kiegyenlített játékot hozó találkozón az hazai csapat az utolsó másodpercben mentett pontot, 30-30-ra alakítva az állást. Azok a kézilabda rajongók, akik lemaradtak a mérkőzés utolsó pillanatairól, most pótolhatják.

Nem a hazai csapat volt a mérkőzés esélyese, ennek ellenére a péntek esti találkozó teljesen kiegyenlített játékot hozott. A félidei kétgólos hátrányt a mérkőzés végére eltüntette a csapat, négy perccel a vége előtt pedig a vezetést is átvette. Ekkor azonban a Ferencváros percei következtek, érkezett a válogatottban is számításba vett Nagy Bence és ismét a fővárosiaknál volt az előny. Itt azonban még nem ért véget a mérkőzés.

Az M4 Sport által közzétett videóban megtekinthetőek a hajrá másodpercei, amikor az egy góllal vezető FTC támadott. Azonban nem tudták megtartani a labdát és Tóth Károly megszerzett labdájával a mezőny legeredményesebbjeként záró Lele Ákos mindössze egy másodperccel a vége előtt, 30-30-ra kiegyenlített. Ez az értékes pont még sokat jelenthet elsődleges céljuk, a bennmaradás kiharcolásában.

Aki lemaradt a mérkőzésről, most visszanézheti a záró pillanatokat.

Az Orosháza–Fradi kézimeccs drámai végjátéka

Drámai végjátékot hozott az Orosházi FKSE és az FTC Kézilabda pénteki meccse, amelyen másodpercekkel a vége előtt mentett pontot (30–30) az orosházi csapat, mindezt úgy, hogy a zöld-fehérek támadhattak a hajrában!

Közzétette: M4Sport – 2020. március 7., szombat

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.