- hirdetés -

Negyedik alkalommal tartotta bálját a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, de most először jótékonysági célokat is szolgált. Az orosházi vállalkozók kiemelt szerepet vállaltak ebben.

A megyei vállalkozói szféra közösségi eseménye immár hagyományosnak mondható, mindig száz fölötti létszámmal gyűlnek össze a gazdasági élet szereplői és a kamarai munkához kapcsolódó partnerek képviselői, hogy kötetlen formában is találkozhassanak egymással.

Ezúttal jótékonysági célokat is szolgált a bál, összesen 850 ezer forintot ajánlott fel hét támogató. Az aranyfokozatú támogatók között található az orosházi UNICON Ruházati és Szolgáltató Zrt, valamint az UNICON-Modell Kft. A két cég 200-200 ezer forintot, ezüst fokozatú támogatóként a KAZÉP-Kazánjavitó és Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság 100 ezer forintot ajánlott fel. Az összeget szakmai képzésben lévő tehetséges, hátrányos helyzetű tanulók megsegítésére fordítják – áll a kamara közleményében.

Dr. Orosz Tivadar BKIK elnöke és Gelegonya Zoltán, a KAZÉP ügyvezetője (j) Fotó: BMKIK

Dr. Orosz Tivadar elnök köszöntőjében az iparkamara 25 éves évfordulójára is felhívta a figyelmet. Kiemelte, hogy a kamara közösségteremtő és megőrző szerepét erősíti a bál. Méltatta annak fontosságát, hogy a gazdasági élet szereplői ilyen alkalmakkor is támogatják a szakképzés ügyét.

A bál háziasszonya Mészárosné Szabó Anna szakképzési osztályvezető volt, aki a támogatói hátteret is megmozgatta, ezzel a szakképzésre irányítva a figyelmet.

Kiemelt képen: dr. Orosz Tivadar elnök, BMKIK és Hatos Zoltán vezérigazgató, UNICON Ruházati és Szolgáltató Zrt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.