- hirdetés -

Ha van egy ötleted, idén is megvalósíthatod. Írjuk a részleteket.

Az Ifjúságpolitikai és Gyermekjogi Koncepció alapján az orosházi Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (OHGYIÖK) nyílt ötletpályázatot hirdet a városi önkormányzat támogatásával. A pályázók gyermek és/vagy ifjúsági programokat valósíthatnak meg Orosházán.

A rendelkezésre álló keretösszeg 500.000 forint, amely teljes egészében a program megvalósítására fordítható. Az elképzeléseket 2020 április 15. és december 15-e között kell lebonyolítani. A pályázott támogatás mértéke a projekt elszámolható összes költségének 100 százaléka, önerő nem szükséges. Egy pályázó maximum három pályázatot nyújthat be.

Ki pályázhat?

Pályázhat bármely Orosházán élő és/vagy tanuló személy, vagy személyek közössége, aki/akik tagjai már elmúlt 15 éves, de még nem töltötte be a 30. életévét.

Egy az acsaoroshaza@gmal.com címre küldött regisztrációs e-mail (név, születési idő, telefonszám) küldése után az érdeklődő megkapja válaszként a pályázati űrlapot, melyet kitöltés után ugyancsak e-mail-ben várnak vissza.

A regisztráció határideje: 2020. március 19. 23:59

A pályázatok benyújtásának határideje: március 26. 23:59

Bővebb információ és segítségnyújtás a +36703375034-es telefonszámon és a fenti e-mail-címen kérhető.

A pályázat nem támogatja az oktatási intézmények és diákönkormányzatok által szervezett rendezvényeket, illetve az OHGYIÖK tagjainak kezdeményezéseit.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.