- hirdetés -

A Kodolányi János Egyetem képzési kínálata széles palettát ölel fel. A felsőoktatási szakképzésektől egészen a mesterképzésekig több szakterületen okosodhatunk. Ahogy az intézmény szlogenje is tartja: Együtt valóra váltjuk!

A gyakorlatorientált képzésnek köszönhetően a Kodolányi János Egyetem országos viszonylatban az élen jár. Az orosházi székhelyű egyetem az országos lista vezetői között szerepel, egyike azon két intézménynek, melyek tartósan a legjobb százalékokat nyújtják.

A Kodolányi János Egyetem innovatív képzései lehetővé teszik, hogy hallgatói piacképes diplomához jussanak. Nem véletlen az sem, hogy a leggazdagabb magyarok között vannak olyanok, akik diplomájukat nem a Harvardon, a Yale-en vagy Oxfordban, hanem a Kodolányin szerezték. A Kodolányi János Egyetemen elismert és tapasztalt szakemberek adják a tudást minden hallgatónak, az izgalmas, élményekkel teli óráknak köszönhetően korszerű tudáshoz juttatva a hallgatókat.

A képzési formák között megtalálható a rövid idő alatt piacképes tudást nyújtó felsőoktatási szakképzés. A négy féléves képzések a gyakorlatra helyezik hangsúlyt, tökéletes alapokat adva akár egy diploma megszerzéséhez. Gazdálkodási és menedzsment, televíziós műsorkészítő, valamint turizmus-vendéglátás szakok várják a jelentkezőket. Az alapszakok szintén széles kínálattal rendelkeznek a művészeti ágaktól egészen az informatika világáig. Orosházán gazdálkodás és menedzsment, emberi erőforrások, szociális munka és turizmus-vendéglátásra szakokra lehet jelentkezést beadni.

Mesterszakok, szakirányú továbbképzések és felnőttképzés is rendelkezésre áll a Kodolányi János Egyetem kínálatában. Az intézmény kooperatív oktatási formát és duális képzést is kínál hallgatóinak. A kooperatív modell lényege, hogy a képzés elméleti és gyakorlati részét is cégekkel és vállalatokkal alakítják ki. A 13 hetes szorgalmi időszak 10 hetes intenzív elméleti és 3 hetes tematikus gyakorlati szakaszokra tagolódik. A Kodolányi János Egyetem duális képzést is kínál hallgatóinak, amely lehetővé teszi, hogy a diákok tanulás mellett partnercégeknél végezzék gyakorlati munkájukat, melyért fizetést és munkatapasztalatot is szereznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.