- hirdetés -

Aki szeret biciklizni, annak mondhatni ideális a SpinRacing, amely a Spinningből fejlődött ki, és számos elemét átvette. Orosházán is hosszú ideje elérhető mozgásforma, sokan kedvelik, mert amellett, hogy jó alaposan elfáraszt, zenére, csoportosan, edzői irányítással végezhető.

Vannak, akik ma is azt gondolják, a SpinRacing majdnem olyan, mintha szobabiciklire pattannának, valójában viszont, azon kívül, hogy mindkét esetben tekerni kell, nincs túl sok hasonlóság. Először is az órákon használt eszköz egy speciális teremkerékpár számos beállítási lehetőséggel, hogy mindenki a saját magának legkényelmesebb módon helyezkedhessen el rajta. Másrészt a SpinRacing edzés szakember által, tudatosan összeállított, nagy intenzitású, kardio és erősítő elemeket ötvöző mozgásforma, ahol testalkattól, állóképességtől függően akár 7-800 kalória is elégethető.

Ráadásul a változatos zenék miatt szinte észrevétlenül repül el a rövidke, épp csak szusszanásnyi szünetekkel tarkított 50-60 perc. A végén pedig többnyire csavarni lehet a ruhákból a vizet.

Hogy mitől, azt mondja el egy SpinRacing oktató.

Aki kedvet kapott a tekeréshez és felkeresne egy edzőtermet, ne feledjen kényelmes ruhát húzni, ha nincs, akkor beszerezni egy kemény talpú cipőt, magához venni egy törölközőt, legalább fél liter vizet, összegyűjteni egy kevés elszántságot, és indulhat is a móka.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.