- hirdetés -

A Rock Klubban immár nyolc éve nemcsak élőkoncerteket rendeznek, hanem egyéb, változatos programokkal is várják a rock, blues és jazzkedvelőket.

A vetítések és az élő koncertek mellett a „beszélgetős” esték is népszerűek (Fotó: OrosCafé)

Több műsorsorozatot is indítottak, ezek egyike a „Magyarul” c. vetítéses műsor, melyben bemutatják a műfajok legjobb képviselőinek videóit, és ami az érdekesség, hogy az elhangzó dalok szövegei magyar fordításban jelennek meg a vásznon. Ez a megoldás azért is érdekes, mert azok számára, akik nem tudnak jól angolul, így jobban megérthetők az egyes előadók szövegvilága és mondanivalója. Január 18-án a klub a sorozat immár 25.részét mutatta be, melyben az angol Rainbow zenekar dalait hallhattuk-nézhettük magyar felirattal. Kellemes, családias hangulatban, kedvenc zenéit hallgatva tölthet el néhány órát az idelátogató. A zenei ismereteket is bővítő műsorok nemcsak a klubtagság részére készülnek , azokat bárki látogathatja, belépődíj nincs.

A következő ilyen műsort 2020.február 1-én, este héttől élvezhetjük, melyen az amerikai szimfonikus-progresszív zenekar, a Rocket Scientists dalait mutatják be, természetesen magyar fordításban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.