- hirdetés -

Csapattársa, Kolozsvári Csaba példáját követve csatlakozott egy beteg gyermekeket segítő jótékonysági kezdeményezéshez az OMTK ULE 1913 labdarúgója, Deli Lajos. Az orosházi játékosok futással járulnak hozzá a rászorulók támogatásához.

Néhány héttel ezelőtt fedezte fel az OMTK-Rákóczi játékosa, Kolozsvári Csaba, hogyan tudná beteg gyermekek gyógyulását segíteni. Az Adománybank Team Miki csapatához csatlakozott, hivatásos sportolóként a futás lett a feladata. Erről itt írtunk bővebben.

A kezdeményezéshre nemrég az OMTK ULE-t erősítő Deli Lajos is felfigyelt. A 21 éves fiatalember 14 éve rúgja a bőrt, mint mondta, mindig is szeretett volna segíteni hátrányos helyzetű embereken, ezért hálás, hogy most lehetőséget kapott rá.

A sportolók feladata 75 edzéskilométer megtétele, melyhez az adakozni kívánók úgy járulhatnak hozzá, hogy megvásárolják a lefutott kilométereket. Minden megvásárolt kilométer 1000 forintot jelenthet egy betegséggel küzdő gyermek számára. Deli Lajos adománygyűjtő futásáról itt találhatnak bővebb információkat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.