- hirdetés -

Szilveszter előtt felmerül a kérdés, hogy mi legyen rajtunk. Könnyebb a helyzet, ha tudjuk, hogy milyen rendezvényre megyünk, milyen a hely jellege, elegáns vagy lazább helyre szól a meghívásunk, mit fognak felvenni a többiek, mivel lehet oda jutni. A lehetőségeinkről Pántyéné Horváth Klárával beszélgettünk.

A szilveszter sokaknál az év legnagyobb bulija, ezért nem mindegy miben táncolunk át az újévbe.
– Családi- vagy elegáns helyre nyugodtan fel lehet venni egy fekete ruhát csillogó kiegészítőkkel. A Flitteres ruha is jó választás lehet, hisz ilyenkor óévet búcsúztatunk, lezárunk egy évet és várjuk a következőt. Egy retro buliba a húszas évek stílusa is követhető – kezdte az ismertetőt Pántyéné Horváth Klára stíluskommunikátor.

Hozzátette: e korszak jellemzői, hogy a ruháknak ejtett csípővonala és bő szabása van. A szórakozni vágyók ilyenkor (filc)kalapokat és gazdagon díszített fejpántokat tettek.

Elegáns helyre felvehetünk alakunkat követő, lenge, lágy anyagú ruhákat. A légies megjelenést fokozhatja egy pánt, vagy szalag a derékon.

– Idén az élénk korall volt az év színe, egy ilyen színű ruha biztos jó választás. A hossza a kortól, alaktól függ, de ma már nyugodtan lehet rövidebb, térd körüli ruhát választani, nem feltétlenül követelmény a hosszú fazonú – sorolta a stíluskommunikátor.

Kitért rá, amennyiben valaki nem szereti a korall színt, választhat az irósárga, zabfehér, cseresznyepiros vagy a királykék színek közül is. A boleró, vagy egy kis kabát se maradjon el, nehogy a sok tánc után megfázzunk.

– Ezekhez a ruhákhoz magas sarkú cipő illik, ezt mindenki maga dönti el, hogy bírja-e egész éjszaka. Jó, ha van egy tartalék cipő is, amit a ruhatárban hagyunk, mert fájós lábbal nem lehet jól szórakozni – fogalmazott Pántyéné Horváth Klára. Zárásként kiemelte, a szilveszteri frizura legalább olyan fontos, mint a ruha, ezért erről se feledkezzünk meg.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.