- hirdetés -

Közgyűléssel és szakmai beszámolóval kezdődött, majd díjkiosztással, vacsorával és éjszakai fürdőzéssel folytatódott a Contact K.T.H.E. egyesület évzáró rendezvénye december 14-én, Gyopárosfürdő emeleti konferenciatermében.

Rengeteg edzés, verseny és bemutató áll a Contact K.T.H.E. sportolói mögött a 2019-es évben, december 14-i évzáró rendezvényüket ezért egy közgyűléssel és szakmai beszámolóval kezdték, mely során az egyesület vezetőedzője, Puravecz Péter értékelte az esztendőt.

Idén kevés szabad hétvégéje volt a versenyzőknek, ami viszont bőségesen megtérült, összesen 94 érmet gyűjtöttek a különböző versenyeken.
– Négyfajta versenyen indultak küzdősportolóink: megyei-, országos-, nemzetközi- és világversenyeken. Az elsőtől kell indulni, hogy eljuthass a negyedikig, ami óriási erőfeszítést igényel. Ezt azonban többeknek is sikerült teljesíteni az idei évben – nyilatkozta elégedetten Puravecz Péter.

Idén az egyesület négy versenyzője (Annus Marcell, Brebovszky Zoltán, Csuka Kamilla és Szabó Gergely) is részt vett a Győrben rendezett korosztályos Európa-bajnokságon, ahol Annus Marcell ráadásul meg sem állt a dobogó tetejéig. Az EB-re készülő magyar válogatott tagjai idén Orosházán edzőtáboroztak, de a tréningek mellett versenyt is rendezett idén az egyesület.

A formagyakorlati szakág népszerűsítésében tevékenyen részt vállaló orosházi klub adott otthont ugyanis a szakág magyar bajnokságának, amit később az egyik legnézettebb magyar sportcsatornán, az M4 Sporton is népszerűsítettek, ahol az egykori világbajnok ökölvívó, Erdei Zsolt konferálta fel őket.

– Én úgy gondolom, hogy nagyon jó tanulópénz volt nekünk a 2019-es esztendő, hiszen minden kis- és nagy versenyre elmentünk. Jövőre nem biztos, hogy mindenhova elmegyünk, de annál céltudatosabban készülünk a nagyobb kaliberű megmérettetésekre. Természetesen mindig vannak új célok, így bízom benne, hogy a korosztályos versenyzőink mellett a felnőttek közt is lesz, aki ki tudja harcolni a válogatottságot – értékelt Puravecz Péter.

Az értékelést követően legügyesebb versenyzőit és támogatóit jutalmazta meg az egyesület, majd következhetett a vacsora, melynek végeztével egy éjszakai fürdőzésre is lehetősége nyílt a vendégeknek Gyopároson.

Az est díjazottjai: Deli Roland, Daraki Zoltán, Andrékó Zoltán, Katona Ágnes, Litauszki László, Szabó Gergely, Csuka Kamilla, Brebovszky Zoltán, Annus Marcell és Friedl Flórián.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.