- hirdetés -

Harmincnyolcadik alkalommal rendezték meg a tánciskolások bálját, december 14-én. A rendezvényen a szórakozás mellett, Antali Zoltán tanítványai ezúttal is megmutatták, mit tanultak az elmúlt időszakban.

Mint minden évben idén is a Székács József evangélikus iskola adott otthont a Felnőtt Tánctanfolyam Záró Báljának. Orosházán immár 19 éve működik folyamatosan a tánciskola, ahol az órákra érkezők nemcsak a klasszikus, hanem a modern táncokat is elsajátíthatják.

A bálon száznegyven vendég foglalta el helyét, kilencvenen a tánciskola oszlopos tagjai.

– Véleményem szerint a felnőttek igénylik a valahova tartozás érzését. Orosházán élőzenés szórakozási lehetőség nemigen van, azonban ilyenkor évente két alkalommal a vendégek önfeledten kikapcsolódhatnak elegáns ruhában és környezetben – fogalmazott Antali Zoltán táncpedagógus.

Jankóné Varga Erika, aki férjével immár 15 éve a tánciskola tagjai.
– Számomra régi álom volt, hogy táncolhassak, de középiskolás koromban erre nem volt lehetőségem. Felnőttként úgy gondoltam, hogy nem maradhat ki az életemből. Nagyon örülök neki, hogy a párom nemcsak a magánéletben, hanem a táncban is a társam. Nekünk ez a harmincadik ünnepi bálunk, amelyre nagy örömmel érkeztünk – mondta a táncos.

Az eseményen köszöntőt mondott Antali Zoltán táncpedagógus, Deák Péter, az evangélikus iskola igazgatóhelyettese, valamint K.Tóth László, a K.Tóth – Szilágyi Zenekar tagja. Ezt követően a táncosok műsora biztosított szórakoztató kikapcsolódást a résztvevőknek.

A fellépő csoportok, a kezdőktől a seniorokig megmutatták tudásukat. A modern és klasszikus táncokon át az előadók többek között az angol keringőt, a mambót, a salsát, és a cha-cha-chat is bemutatták az estre érkezőknek. Ezt követően hajnalig tartó mulatság vette kezdetét, ahol a K. Tóth – Szilágyi Zenekar közreműködésével elegáns hölgyek és urak táncoltak magával ragadó hangulatot varázsolva a teremben.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.