- hirdetés -

Engedd el magad, érezd a ritmust, mozgasd meg minden porcikád! A jó zene, a vidám és összetartó társaság már csak hab a tortán. Sorozatunk második részében a ZumBabákat mutatjuk be.

Nagyon sok ember végez ülőmunkát nap mint nap. A rossz idő megérkeztével pedig kevesebbet vagyunk kinn a szabadban, így még inkább mozgásszegény életet élünk. A Mikulás már tett róla, hogy legyen otthon elég édesség, és hamarosan itt vannak a karácsonyi lakomák is, amiken nehéz türtőztetni magunkat. Aztán december 31-én jöhet a fogadalom, a nagy terv, hogy lefogyunk.

Azt tanácsoljuk, ne várj januárig! Előzd meg a bajt! Keress egy olyan sportot, amit szeretsz, és ami közben jól érzed magad! Hidd el, nem csak a testednek, hanem a lelkednek is jót fog tenni, ha kimozdulsz, és jó társaságban hasznosan töltöd az időd!

A felnőtteknek kínált sportolási lehetőségekből rengeteget találtunk a városban. Sorozatunkban most megismerheted őket, és kiválaszthatod, melyik illik hozzád a leginkább! Húsz edzésformát mutatunk be nektek. Orosházán, orosházi emberek mesélnek arról, miért is jó mozogni.

A második: ZumBabák

Koreográfiák hétről-hétre

A Zenés Újjászületés Mozgalom, vagyis a ZumBabák órái a felszabadult, önfeledt mozgásról szólnak. A hölgyek az egyes koreográfiákat nem tanulják meg lépésről-lépésre, mint más táncórákon, hanem a folyamatos, hétről-hétre tartó gyakorlás során sajátítják el azokat. Így az edzések mindig intenzívek és változatosak. A salsa, merengue és raggaeton számok közé súlyzós és plank gyakorlatok vegyülnek, így a kalóriaégetés mellett a résztvevők kerekebb vállakra, formásabb combokra tehetnek szert. Ajánlott mindenkinek kortól és tánctudástól függetlenül, hiszen az órán végzett gyakorlatok nehézségi foka csupán attól függ, ki mennyit tud vagy szeretne éppen belerakni azon az estén az edzésbe.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.