- hirdetés -

Hoszabb szünet után ismét koncerttel jelentkezett a Rock Klub szombaton este. A Vízió fellépése volt az idei koncert sorozat utolsó előti darabja.

Az orosházi Vízió zenekar lépett fel, előtte azonban egy rövidebb dob-bemutatót hallgathatott meg a közönség.

Szabó Géza dobos, aki több zenekarban is szerepel, egy érdekes és hatásos műsorral vezette fel a Vízió fellépését. Energikus játéka ezen az estén is nagy sikert aratott. Háttérzenére alapozott munkájában rendkívül nehéz, változatos ütemekkel tarkított kemény húsz percet varázsolt elénk.

A felvezető műsor után következett a Vízió zenekar, melyet nevezhetnénk akár egy családi zenekarnak is, merthogy igazából a zenekarvezető Kecskeméti Imre gitáros és lánya Kecskeméti Laura hegedűs társulata ez a szimpatikus csapat, melyben Szabó Géza dobolt, Szőke Bianka basszusgitározott, Törköly Csaba gitározott és Gyurci énekelt.

A Vízió ezen az estén is remek hangulatot varázsolt (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A zenekar dalaiban a progresszív rock kissé slágeres irányvonalát követi, jó dalszövegekkel. A lelkes közönség, barátok és család-tagok nagy tapsokkal jutalmazták az együttest, mely a ráadásban újra eljátszotta egyik legismertebb dalát, a „Pedál blues”-t.

A koncert után érkezett a torta, hiszen ezen az estén ünnepelte szülinapját a gitáros, Kecskeméti Imre.

Volt itt aztán sütemény, pezsgő, pizza és sok minden más. A klub egy rövid filmösszeállítással gratulált az est főszereplőjének. Jó kis este volt, melyet egy hét múlva újabb követ, amikor is a Spektrum zenekar fellépése zárja a Rock Klub idei programjait.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.