- hirdetés -

Csapatépítő jellegű beszélgetésekkel és játékokkal töltötték hétvégéjüket az Orosházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat tagjai. Az összetartozást segítő program során a szervezet új tagjai is tovább ismerkedtek csapattársaikkal.

Tagjai igényeire alapozva szokta csapatépítő jellegű foglalkozásait megszervezni az Orosházi Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat. Nem volt ez másként november 15 és 17. között, amikor a Diáktanyán gyűltek össze, hogy tovább építsék kapcsolataikat, jobban megismerjék a szervezet új tagjait.

Magonyné Urbán Zsuzsanna, ifjúsági referens elmondta, a csapatépítő programok során korábban már előfordult, hogy elutaztak egy közelebbi településre, jártak már Nagyéren, Nagyszénáson és Gyopárosfürdőn is.
– Ilyenkor ritkábban fordul elő, hogy félbeszakadna a program. Ezúttal viszont nem utaztunk, megszokott helyszínünkön tartjuk a foglalkozást – mesélte.

Beszélgetésekkel, különböző ismerkedős játékokkal töltötték a hétvégét (Fotó: Rosta Tibor)

Hozzátette, a legtöbb alkalommal külsős tréner segít nekik a csapatépítő szakmai részének lebonyolításában, a játékok, különböző gyakorlatok és a tréning igényeinek kialakításában. Balogh Gábor Bence októberben csatlakozott a GYIÖK csapatához, örömmel és lelkesen jött el a foglalkozásra, hogy kicsit jobban megismerje társait.

– Nagyon jól érzem magam, mivel viszonylag új tagnak számítok, így természetesen ez az első csapatépítő tréningem. Sok közös feladatot alakítottunk ki, a kedvenceim a különböző ismerkedős játékok voltak, vagy amikor a nevünk első betűjével kellett kitalálnunk egy ránk jellemző tulajdonságot – idézte fel vidáman a programokat.

Ezúttal megszokott helyszínükön, a Diáktanyán tartották csapatépítő foglalkozásukat (Fotó: Rosta Tibor)

Elmesélte, nem sokáig hezitált azon, hogy csatlakozzon a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat csapatához, az iskolában tartott toborzáson érdeklődve hallgatta végig a bemutatott elképzeléseket, melyet nagyon szimpatikusnak talált.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.