- hirdetés -

Ismét nemzetközi versenyen bizonyították ügyességüket és tehetségüket a Candy Dance Crew táncosai, akik Nagyszalontán vettek részt a The Game Hip-Hop Dance Competition nevű megmérettetésen. Csapatformációik egy első és egy harmadik hellyel gazdagodtak.

Felejthetetlen élményekkel lett gazdagabb október 26-án Nagyszalontán a Candy Dance Crew 16 versenyzője. Földesi Szandra csapata a The Game Hip-Hop Dance Competition nevet viselő versenyen vett részt, ahol már tavaly is letették névjegyüket. Ahogy akkor, úgy ezúttal is rendkívül népes és erős mezőny gyűlt össze, a csapat gyermek és juniorkorú versenyzőinek így nem volt könnyű dolga.

Ez azonban egyáltalán nem vetette vissza teljesítményüket.
– Indultunk egyéni és duóban bemutatott produkciókkal, valamint egy csapattal a gyermek és junior korosztályban. A versenyt megelőző hetek, a felkészülés és persze a szombati nap is nagyon kemény volt. Kiváló produkciókkal, nagyon erős versenytársakkal, szuper csapatokkal versenyezhettünk egy igazán szakmai, profi zsűri előtt – mondta el Földesi Szandra.

A csapat összes versenyzője felállhatott a dobogóra Nagyszalontán (Fotó: CDC)

A produkciókat a Royal Family Dance Crew csapatból ismert Kirsten Dodgen, valamint két híres magyar táncos, Jóssa Bence és Hefler Dániel értékelte. A Candy Dance Crew táncosai ezúttal a csapatban bemutatott produkcióik során nyújtották a legkiemelkedőbb teljesítményt, melynek köszönhetően a csapat összes Nagyszalontára utazó versenyzője felállhatott a dobogóra.

A juniorok a harmadik helyért járó serleget szerezték meg, míg a gyermek formáció megnyerte kategóriáját.
– Igazán nagy büszkeséggel tölt el minket az eredmény. A verseny mellett ráadásul alkalmunk nyílt részt venni egy nagyjából másfél órás workshopon, amit Kirsten Dodgen tartott. A versenyhez és az elért eredményekhez hasonlóan ez is felejthetetlen élmény volt – tette hozzá Földesi Szandra.

Egy első és egy harmadik helyért járó serleggel gazdagodtak (Fotó: CDC)

A csapat tagjai így egyik kedvenc versenyükként tekinthetnek vissza a hétvégire, magabiztosan készülve következő megmérettetéseikre.

Az aranyérmes gyermekformáció tagjai:
Bartyik Ildikó, Berta Zsófia, Fülöp Vivien, Gyulai Gabriella, Ilyés Amira, Kiss Tímea, Kunos Nikol, Tóth Lina, Tüskés Vivien, Várdai Krisztina

A bronzérmes junior csapat tagjai:
Berta Zsófia, Földesi Vanda, Ökrös Noémi, Rácz Nikol, Tóth Hanna, Tóth Lina, Tóth Lisa, Zsíros Fanni

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.