- hirdetés -

November 23-án Orosháza teniszklubjainak összejövetelével folytatódik a báli szezon.

Mozgalmas hónapok állnak a város teniszegyesületei mögött. Az Orosházi Városi Tenisz Klub április 19-én kezdte szezonját, azóta számos korosztályos versenyen értek el kiemelkedő helyezést, Lehoczky Anna, Fejes Ádám és Juhos Tibor is dobogós helyezésekkel, győzelmekkel jelentkeztek. A felnőtt csapatbajnoki küzdelmek során sem tétlenkedtek az egyesület játékosai, szép győzelmeket arattak riválisaik ellen.

A Kazszer Teniszklub ifjú versenyzőinek sem teltek eseménytelenül az elmúlt hónapok, Gelegonya Zoltán idén is megrendezte a már hagyományosnak számító Kazszer Tenisztábort, amit még 2004-ben indított útjára. Idén a kezdeményezés mindkét turnusára szép számban jelentkeztek a 6 és 15 év közötti fiatal játékosok, akik gyakran reggeltől estig a pályán voltak, még jobban összekovácsolva közösségüket.

A teniszpálya helyett ezúttal a Petőfi Művelődési Központban lesz jelenésük a játékosoknak és vendégeiknek (Fotó: Pirer Kata)

A két klub november 23-án közös bállal szeretné még emlékezetesebbé tenni a szezont a Petőfi Művelődési Központ Szokolay Sándor termében. A rendezvény vendégei Szélpál Szilveszter operaénekes és Görög Enikő zongoraművész lesznek, de a Zsomboys Zenekar is gondoskodik majd a jó hangulatról. A 19 órakor kezdődő megnyitón köszöntőt mond dr. Nagy László, a bál főszervezője, valamint Orosháza polgármestere, a rendezvény védnöke, Dávid Zoltán.

A szervezők és a klubok edzői szeretettel várják a sporttársakat, a teniszkedvelőket, a hozzátartozókat és barátokat, hogy egy jót szórakozzanak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.