Sajtóközlemény – Tisztelt Orosházi választópolgárok!

- hirdetés -

Elkezdődött. Sejtettük, vártuk, tudtuk. Az a mértéktelen szenny és mocsok, amit a FIDESZ-re és annak helyi képviselőjelöltjeire zúdítanak, sajnos várható volt egy Fetser János és volt barátja, Szabó Ervin által tematizált politikai kultúrában.

Mert miről is szólt az elmúlt 5 év. Részükről csak a tagadásról. Semmit nem szavaztak meg, nem támogattak, kicsinyes politikai érdekeik miatt. Előrevivő ötletük nem volt, csak a „nem támogatom, mert az ellenzéknek ez a dolga” vezérelvük alapján dolgoztak.

Kedves Orosháziak! Az elmúlt pár hétben a gyalázkodáson és a lózungokon kívül olvastak-e valamit a nagy ellenzéki összeborulások programjairól. Nem. Csak a fenyegetőzés, csak a rágalmazás. Ez főként a Fetser János által írott oldalakon olvasható, de sokat sejtető volt  egy komment, hogy talán bele kellene néznie a múlt tükrébe és elgondolkodni…

Persze jó terep arra a Facebook, hogy felhergeljünk olyan embereket, akik nem rendelkeznek más, esetleg korrekt információkkal a dolgokról. Itt soha nem érvényesülhet a „Hallgattassék meg a másik fél is” elve. Itt lehet korlátlanul és büntetlenül hazudozni és félrevezetni, hisz a közszereplőknek ezt tűrnie kell.

Szinte nincs már olyan képviselőjelöltünk, akit nem mocskoltak volna be valamilyen aljas hazugsággal, megpróbálva ezzel eltántorítani a munkájától. Van, akit az évek óta magas színvonalon végzett társadalmi-sport munkájában találtak meg, van, akire plakátlopást kiáltottak, de van, akit egyszerűen szóban, de majdnem fizikailag is bántalmaztak a felhergelt ellenzéki aktivisták. Teljes mellszélességgel kiállunk képviselőjelöltjeink mellett, támogatjuk munkájukat. El a kezekkel Róluk!

Tisztelt Fetser úr, tisztelt Szabó úr! Mi nem fogunk ebbe az elvtelen, hazug, kisstílű harcba az Önök eszközeivel belemenni. Megértjük, hogy a mérhetetlen hataloméhségük kapcsán nem válogatnak ezekben, de nehezen elfogadhatónak tartjuk.

Mi a kormányunk által támogatott munkát szeretnénk folytatni, elhivatottan.

A választók bölcsessége dönt. Azt mi elfogadjuk. Kérjük, tegyék önök is ezt.

Fidesz – MPSZ orosházi csoport elnöksége

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.