- hirdetés -

Idén hatvan kandidáló hatvanhét pályázata érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet, amit az Országházban megtartott keddi ünnepségen adtak át a győzteseknek. Békés megyéből öt cég, a Gyulahús Kft., a Deka Union Kft., a szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. és a szintén szarvasi Alföldi-Hús Zrt., valamint a Németh Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Kft. egy-egy terméke kapta meg az elismerést. A Deka-Union a Vállalkozási Nívódíjat is átvehette.

A Gyulahús Kft. ismét kiérdemelte az Érték és Minőség Nagydíjat, ezúttal a Gyulai Darabos Sertés Májas sültpaprika ízesítéssel elnevezésű új termékével. Mint az önkormányzati cég közleményéből kiderül, a társaság 2017-18-as termékfejlesztéseinek fókuszában az új ízek kipróbálása állt – olvasható a megyei portál beszámolójában.

A gyulai Deka-Union Kft. a Pikok Pure termékcsaládjáért ugyancsak Érték és Minőség Nagydíjat kapott. Dékány Ferenc tulajdonos és fia, Attila, a cég ügyvezetője elmondták, csemege és csípős, hagyományos, E-mentes kolbászaikat díjazták páros és szeletelt változatban egyaránt. A kiírók tanácsa által alapított, hagyományteremtő Vállalkozási Nívódíjat is átvehették a Deka Union vezetői. Azzal érdemelték ki, hogy hosszú ideje kiemelkedő színvonalú értékeket állítanak elő. Fejlesztéseikkel, innovációikkal is hozzájárulnak a gazdaság fejlődéséhez, piaci munkájukkal tartósan öregbítik a magyar gazdaság jó hírét. A Deka Unionnak már húsz Érték és Minőség Nagydíjat ítéltek oda.

Erdélyi István, a szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. elnök-vezérigazgatója, egyben a száz százalékban Gallicoop tulajdonú, szintén szarvasi Alföldi – Hús Zrt. vezérigazgatója elmondta, mindkét cég egy-egy terméke kapott Érték és Minőség Nagydíjat.

A gyomaendrődi Németh Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Kft. a SCHÜCO profilrendszerekből készülő alumínium nyílászárókkal érdemelte ki az elismerést.

(Kiemelt képen a Gyulahús Kft. csapata, Fotó: beol.hu)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.