- hirdetés -

Szeptember 7-e fontos dátum az OrosCafé életében, hiszen 2009-ben ezen a napon indult útjára online hírportálunk. Ahogy mindig, most is kedves olvasóinkkal szeretnénk ünnepelni.

A születésnap fontos mérföldkő mindenki életében, pláne ha kerek évfordulókról beszélünk. Az OrosCafé most egy ilyen jubileumi ponthoz érkezett, ugyanis napra pontosan tíz évvel ezelőtt jelent meg az online térben az orosháziak közéleti portálja. Azóta több tízezer hírrel, számtalan fotóval, információval szolgáltunk, és szolgáltuk Orosházát, valamint a környező településeket..

Személyesen szeretnénk megköszönni a számtalan kattintást, hozzászólást, kedves szavakat, de még a kritikát is szeptember 13-án a főtéren.

A buli 16 óra 30 perckor kezdődik és különösen várjuk azoknak a jelentkezését, akik hozzánk hasonlóan idén ünneplik a tizedik születésnapjukat vagy a tízéves házassági évfordulójukat.

Számukra külön meglepetéssel készülünk, ezért arra kérjük őket, hogy szeptember 11-én, 12 óráig jelentkezzenek a molnar.istvan@oroscafe.hu email címen, vagy személyesen szerkesztőségünkben (Orosháza, Szabadság tér 4-6).

Itt hirdetjük ki az általunk meghirdetett szelfipont verseny végeredményét, valamint a Virágosabb Orosházáért pályázat díjainak átadása is. Ezután köszöntjük a születésnaposokat, majd az Orosházi Fúvószenekar nyárzáró térzenéje fokozza a hangulatot, ezután érkezik meg az óriás születésnapi tortánk, amelyet közösen fogyasztunk majd el.

Természetesen azt sem bánjuk, ha minderről Ti/Önök is készítetek/készítenek fotókat. Ha ehhez bebújtok/bebújnak a Főtéren felállított kávécsészébe, annak külön örülünk. Ha pedig fel is kerülnek ezek a képek a Facebookra, vagy az Instagramra a #oroscafe vagy a #oroshaza hashtagek használatával, akkor igazán boldogok leszünk.

Szeptember 13-án találkozzunk a főtéren!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.