- hirdetés -

Az Orosházán működő és az Eötvös József Katolikus Általános Iskolával kapcsolatban álló sportegyesületek vezetőit várták szerda délután megbeszélésre az iskolába.

Az oktatási intézmény igazgatója, Korcsok Marianna elmondta, az együttműködési megállapodások megújítását az iskolában és az iskolával kapcsolatos változások tették szükségessé.
– Bicsánszki József korábbi igazgató nyugdíjba vonulása után én vettem át a helyét. A mai megbeszélés alkalom részemre a bemutatkozásra, e mellett az iskola státuszának változása miatt szintén fontosnak éreztük ezt a találkozót összehívni – tájékoztatott az igazgató.

Az iskola szeptembertől visszanyerte az államilag támogatott sportiskolai besorolást. Azt gondolhatnánk, hogy ez a tény az intézmény és a sportegyesületek kapcsolatában komoly változást jelent, azonban ez csak a látszat, hisz eddig is úgy működött az iskola, mintha ez lett volna a besorolása. Az egyesületek eddig is komoly sport-szakmai támogatást biztosítottak az intézménynek.

A kézilabda, judo, futball, birkózó, sakk, tánc és más érdekelt egyesületek vezetői az igazgatói tájékoztató után ellátták kézjegyükkel az együttműködési dokumentumot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.