- hirdetés -

A többihez hasonlóan, augusztus 31-én is sikeresen zajlott a Családi Csobbanás Gyopárosfürdőn. A program utolsó napján többek között a Langaléta Garabonciások érkeztek a strandra, hogy bemutatójukkal mosolyt csaljanak a fürdőzők arcára.

Utolsó állomásához érkezett az idei Családi Csobbanás Gyopárosfürdőn, augusztus 31-én. A mosolygós arcok, szorgos kezek és vidám gyermekzsivaj alapján a kilenc programból álló sorozat idén is sikeresnek bizonyult.

– A program egyik vendégeként Kádár Ferkó Fotószínháza érkezett, melynek keretében az évszakhoz és a strandhoz illő témában lehetett egyedi fotókat készíttetni a strandolóknak, így biztosítva azt, hogy kellemes emlék marad a gyopárosi fürdőzés – fogalmazott Ujj Éva, a Bábika Bt. képviselője.

A gyerekek számára vidám elfoglaltságot jelentett a bábozási lehetőség (Fotó: Rosta Tibor)

A nyári programsorozat minden eseményén, így a szombatin is lehetőség nyílt kézműves foglalkozásokon való részvételre, amelyen nemcsak a gyereknek hanem a felnőtteknek is biztosítottak olyan tevékenységet, amelyet szívesen végeztek.
– A mai rendezvényen a nyárhoz kapcsolódó ajtódíszeket készítettünk, amelyeket tengeri csiga, hal és kagyló formákkal lehet dekorálni. Emellett világítótoronnyal díszített textilből is készíthettek illatzsákokat az érdeklődő gyerekek és felnőttek – fogalmazott Ujj Éva.

Az eseményen továbbá a kicsiknek és a kicsit nagyobbaknak lehetősége volt különféle képességfejlesztő játékokat is kipróbálni. Többek között építő vagy fonalvarró játékokkal készültek a szervezők, de logikai játékok is várták azokat, akik szeretik a fejtörőket.

Épp egy jókedvű fotó készült a fotószínházban (Fotó: Rosta Tibor)

A délutáni program során izgatottság, meglepettség és öröm látszódott a fürdőzők arcán, amikor öt órakor gólyalábaikon megérkeztek a Langaléta Garabonciások, akik már sok éve járják a világot gólyalábaikon és ejtik ámulatba a „kurtalábú” közönséget. Az egyesület négy tagja eszközeik, az óriásbábok, a mímesjátékok és a hangos muzsikálások segítségével járták be a strand egész területét, így téve vidámmá és hangulatossá a délutánt a fürdőzők számára.

Ujj Éva zárásként elmondta, ezek a programok jó kikapcsolódást és élményt biztosítanak a fürdőzésben kifáradt családoknak, akik így délután is találhatnak maguknak kedvükre való szórakozási lehetőséget a fürdő berkein belül.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.