- hirdetés -

Győzelemmel zárta a hétfői versenynapot korcsoportjában a Győrben rendezett korosztályos kick-box Európa-bajnokságon Annus Marcell. Csapattársai is kitettek magukért, hiszen alig csúsztak le a dobogós helyezésekről.

Véget értek az edzőtáborok, kezdődhetnek az összecsapások és bemutatók. 39 ország mintegy 1600 versenyzője vesz részt az augusztus 23 és szeptember 1 között zajló korosztályos kick-box Európa-bajnokságon, ahol az orosházi Contact K.T.H.E. egyesület négy versenyzővel képviselteti magát. Annus Marcell, Brebovszky Zoltán, Csuka Kamilla és Szabó Gergely is formagyakorlati kategóriában állt tatamira és ha már ott voltak, nem is maradtak adósak a jó teljesítménnyel.

Mindannyian a formagyakorlaton belüli pusztakezes kategóriákban indultak el, a hétfői versenynap számos izgalmas pillanatot tartogatott számukra. Szabó Gergely a younger cadet, míg Csuka Kamilla az older cadet kategóriában ért el negyedik helyezést, a juniorok közt induló Brebovszky Zoltán az ötödik helyen végzett. Ifjú csapattársuk, a gyermek korosztályban versenyző Annus Marcell meg sem állt a győzelemig a kreatív formagyakorlati kategóriában, Európa-bajnokként zárta a napot.

Sok idejük nem maradt a pihenésre, a keddi versenynapon Szabó Gergely és Csuka Kamilla is egy ötödik helyezéssel gazdagodott a zenés pusztakezes kategóriában, melyben Annus Marcell és Brebovszky Zoltán csütörtökön folytatja szereplését.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.