Sajtóközlemény: Együtt Orosházáért!

- hirdetés -

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az elmúlt öt év városunk történelmének legeredménytelenebb és legsötétebb időszaka volt. A képviselő-testület fideszes tagjai esküjüket is elárulva egy olyan fideszes országgyűlési képviselő kezére adták Orosházát, akit az ügyészség súlyos bűncselekmények elkövetésével vádolt meg. Az önkormányzati választással a városunk jövendő élete szempontjából sorsdöntő fordulóhoz érkezett. Választanunk kell! Újabb öt évig a korrupcióba, az igénytelenségbe és a mindent eluraló félelembe süllyedjen Orosháza? Vagy egy olyan élhető városban szeretnénk élni, ahol fejlődés, rend és biztonság van!

A korábbi közös ellenzéki rendezvényekkel fellobbant a remény a szívekben, és mi ezt a reményt szeretnénk valósággá váltani! Hisszük, hogy olyan emberek összefogása hozza el a változást Orosházán, akik rátermettek, képesek a közösségükért dolgozni, bátrak és elhivatottak. Sajnos az összefogásra tett utolsó kísérletünk is visszhangtalan maradt.

Nincs több elvesztegetni való idő! Hosszú hónapok teltek el eredménytelenül! Azonnali cselekvésre van szükség, mert minden némaságban eltöltött nap Orosháza kifosztóit erősíti! A tétlenség árát az orosházi lakosság fizeti meg!

Az emberek reményéből csak szívós akarattal, felkészült, komoly és tettre kész városvezetővel lehet valóságot teremteni. Nem érhetünk el eredményt a munkát megspórolva, fél szívvel, olcsó felszínességgel. Nem lehet a kicsinyes, törtető egyéni érdekeknek kiszolgáltatni a városunk jövőjét. Az utolsó pillanatig kitartottunk a lehető legszélesebb ellenzéki összefogás mellett, eredménytelenül. Eljött azonban az a pont, amikor a bénultság már Orosháza, azaz mindannyiunk jövőjét fenyegeti!

Akik nyomon követték a baloldali közösségünk eddigi munkáját, tudják, hogy a cinikus és diktatórikus fideszes maffiával szemben egyetlen valódi ellenzéki erőként keményen felléptünk. Orosházáért, a városlakókért mindig is tettük, amit kellett.

Tisztelt Orosházi Polgárok!

A településünk történetének eddigi legsötétebb időszakában az itt élők jó szívvel gondolnak vissza arra a fejlődő, tiszta, virágos városra, a tervezhető életre, a békére, amely a városvezetésem alatt jellemezte az életünket. Az elmúlt években láttam kilátástanságba taszított tehetséges embereket, akiket a fideszes hatalmi arrogancia üldözött el a városunkból. Láttam ellenálló emberek meghurcolását, és láttam összetört életeket idő előtt elmúlni.

Meghallottam és megértettem az itt élő emberek véleményét és sürgető kérését.

Ezennel bejelentem: készen állok arra, hogy polgármesterjelöltként megméressem magam! Egy olyan képviselő-jelölti csapat élére állok most büszkén, amelynek döntő többségében független, párton kívüli tagjai vannak, és akik minden tekintetben alkalmasak a város vezetésére.

Orosháza polgármestereként tizenkét év alatt végzett munkám a garancia arra, hogy városunkban ismét fejlődés, rend és biztonság legyen. Ennek a célnak az eléréséért dolgozom, és ebben számítok az Önök megtisztelő támogatására!

Orosháza, 2019. augusztus 14.

Fetser János
polgármesterjelölt

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.