- hirdetés -

Az önkormányzati képviselő az alábbi felhívással szólt az orosháziakhoz:

„Tisztelt Orosháziak, Tisztelt Orosházi Választó Polgárok!

Orosháza lakosságának többsége várja, hogy 2024-ben változást hozzunk, hogy végre véget vessünk városunk, közösségünk fájó megosztottságnak, leépülésének.

2019-ben az Önök szavazataival egyéni körzetet nyertem úgy, hogy sokan nem hitték, hogy ez lehetséges. Köszönöm az azóta is töretlen bizalmukat, hogy képviselőként elismerik erőfeszítéseimet, hogy gyakran elmondják gondjaikat, javaslataikat. Ennek a bizalomnak okán ért a megtisztelő felkérés Önöktől, az orosházi közösséget megtestesítő civil szerveződésektől, és az országosan jelentős tömegbázissal rendelkező ellenzéki pártok részéről, hogy támogatásukkal vállaljam el a polgármester jelöltséget.

Ezennel, Raffai János bejelentem, hogy a soron következő önkormányzati választáson, mint az orosházi ellenzék és civil összefogás közös polgármester jelöltje, elindulok!

Tudjuk, hogy csak egy széles körű, szervezeti és egyéni érdekek felett álló összefogás tudja Orosházát a fejlődés útjára kormányozni, olyan emberek által, akik ezt az egységet szimbolizálják és meg is teremtik, akik képességeiket, szorgalmukat a közösségünk szolgálatába állítják.

Ez az egység mára megteremtődött, önkormányzati képviselőjelölt társaimmal június 9-én minden választókerületben megmérettetjük magunkat! A Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Momentum Mozgalom és a helyi civil szerveződések és közösségek egyaránt azon fáradoznak, hogy minél szélesebbre tárják ennek az összefogásnak a kapuját, és minden a város fejlődését szem előtt tartó polgár megtalálja a maga küldetését, feladatát Orosháza város szolgálatában. Tehát várom, várjuk mindazokat, akiknek Orosháza jövője fontosabb, mint a személyes ambícióik. Kérem Önöket álljanak mellénk, csatlakozzanak küldetésünkhöz, dolgozzunk együtt a fejlődésért!

Válassza Orosházát, Válaszd Orosházát!”

Raffai János
Polgármester-jelölt

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.