- hirdetés -

A Barátok köztben három évig Ottó karakterét megformáló, jelenleg zenészként és dalszövegíróként tevékenykedő Pribelszki Norbi szűk családi körben vette feleségül szerelmét július 28-án.

Az orosházi fiatalember 2018-ban találkozott a nála négy évvel idősebb, vietnami származású Majával, bár kezdetben csak barátként tekintettek egymásra. Ez idővel megváltozott, a tavaszi eljegyzést követően pedig múlt vasárnap, szűk családi körben össze is házasodtak.

Július 28-án mondták ki a boldogító igent (Fotó: Facebook)

A 22 éves, egykori sorozatszínész a RTL Klub Reggeli című műsorában nyilatkozta még májusban, hogy itt az ideje annak, hogy megállapodjon. Mint mondta, a szülei példája állt előtte.
– Édesapám 20, édesanyám 22 éves volt, amikor összekötötték az életüket. Így ők sem lepődtek meg túlságosan, amikor otthon elmondtam nekik, mire készülök – mesélte.

A nagy nap július 28-án érkezett el, amikor szűk családi körben mondták ki a boldogító igent. Menyasszonya szülei számolták ki, melyik lenne a legszerencsésebb dátum a nagy naphoz. A magyar szokások szerint rendezett szertartást követően, szerdán vietnami ceremónia szerint keltek egybe 250 fő – főként barátok és rokonok – előtt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.