- hirdetés -

Övvizsgákkal kezdték a nyarat a Contact K.T.H.E. versenyzői, de ezt követően sem állt meg a felkészülés. A következő napokban válogatott edzőtábornak biztosít helyszínt az egyesület, négy versenyzőjük pedig az augusztus végén, Győrben rendezett korosztályos Európa-bajnokságon kap lehetőséget a bizonyításra.

A nyári szünetben sincs megállás az orosházi Contact K.T.H.E. küzdősportolói számára. A júliusi hónapot 6-7. között övvizsgákkal nyitották, melyekkel méltóképpen zárták 2019-es szezonjuk első félévét. Megtudtuk, a Békés megyei övvizsgák komoly felkészülést igényeltek, hiszen mind a zöld öv alatti fokozatok, mind a színes övek megszerzéséhez komplex tudásra volt szükség.

Övvizsgával indították a nyári időszakot (Fotó: egyesület)

Ez azonban egyáltalán nem hátráltatta az orosházi egyesület tagjait, mindannyian sikeres szerepeltek Békéscsabán rendezett övvizsgájukon.
Deli Roland 2. kyu
Friedl Flórián 4. kyu
Baricsa Sándor 6. kyu
Szabó Gergely 7. kyu
Brebovszky Zoltán 8. kyu
Végh Áron 8. kyu
Annus Marcell 9. kyu
Horváth László 9. kyu
Varga Vendel 9. kyu
Annus Zsolt 10. kyu
Ravasz Regina 10. kyu
Nemes Miklós 10. kyu
Simon Norman András 10. kyu

Európa-bajnokság és edzőtábor

Augusztus végén Győr ad majd otthont a korosztályos Európa-bajnokságnak, ahol négy korcsoportban (gyermek, cadet1, cadet2 és junior), a formagyakorlattal együtt hét szabályrendszerben mérik össze erejüket és tudásukat a fiatal versenyzők. Az orosházi csapatot négy sportolója képviseli az augusztus 26-án kezdődő megmérettetésen: Annus Marcell, Brebovszky Zoltán, Csuka Kamilla és Szabó Gergely versenyezhetnek címeres mezben.

Formagyakorlati edzőtábort rendez nyáron a Contact K.T.H.E. (Fotó: Rosta Tibor)

A felkészülés is megkezdődött, az egyesület július 31-től formagyakorlat válogatott, egyben nyílt kick-box edzőtábornak ad otthont, melyet a kondorosiakkal és a Magyar Kick-box Szövetséggel közösen szerveztek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.