- hirdetés -

Három fergeteges koncerttel folytatódott az Orosházi Nyár 2019 programsorozata. Július 27-én a főtérre Dér Heni, Rico x Miss Mood, valamint Deniz varázsolt igazi buli hangulatot.

Az Orosházi Nyár programjainak soron következő hétvégéjén, július 27-én este hat órára a rendezvénytér megtelt kikapcsolódni vágyókkal. A produkciók sorát Dér Heni nyitotta meg, aki fél órára elvarázsolta a közönséget.

A vajdasági énekesnő a napokban megjelent Casanova című számmal kapcsolatban, melyet Lotfi Begivel, Zoltán Erikával és Curtissel közösen dolgoztak fel elmondta: abszolút hozza a papírformát, számítottak arra, hogy vegyes lesz a fogadtatás.
– Ez a dal a maga idejében is polgárpukkasztó volt. Bár a szöveget nem én írtam, szerettem volna, hogy az átdolgozás odamondogatós legyen. A végeredmény megosztó lett, de sokan szeretik a számot, aminek nagyon örülök – mondta mosolyogva Dér Heni.

Az énekesnő produkciója után Rico x Miss Mood lépett a nagyérdemű elé. A koncerten végig remek hangulat uralkodott. A páros többször járt már Orosházán, hiszen itt forgatták nemcsak a Féltékeny világ című számukat, hanem Rico szóló slágereit a Kaméleont és a Ne hagyj itt című szerzeményt is.

Az est utolsó fellépőjeként Deniz érkezett a főtérre. A Fonogram-díjas előadó főtéri koncertje nagy sikert aratott. Megtudtuk: 20 évvel ezelőtt, mikor Sub Bass Monster első lemezét meghallgatta, akkor vésődött a fejébe, hogy ezzel szeretne később foglalkozni. Az eseményről úgy nyilatkozott: nagyon örül, hogy itt lehetnek Orosházán, hiszen még nem volt alkalmuk városunkban játszani.

A koncertek mindegyike nagy sikert aratott, a rendezvénytér zsúfolásig telt érdeklődőkkel. Az Orosházi Nyár 2019 következő koncert eseménye a Fásy Mulató lesz, melyen fellép Tabáni István, Fásy Zsüliett, Bebe, Szandi, Herceg Dávid, Nótár Mary és Fásy Ádám.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.