- hirdetés -

Az orosházi Petri Viktor kapta az RTL új sorozata, a vasárnap indult Keresztanyu egyik főszerepét. Az autószerelő srácot alakító ifjú tehetséggel beszélgettünk a minap.

Kicsit beszélnél magadról, az orosházi időkről?

– Nagyjából ötéves lehettem mikor Orosházára költöztünk a családommal. Az Eötvös suliba jártam, utána a Mezgébe, semmi extra.

Milyen út vezetett a színészi pályára?

– Valójában semmi nem érdekelt igazán ezen kívül, de kamasz koromban nem sokat törődtem vele, aztán egy nagyon jó barátom bevezetett a színház világába és ott ragadtam.

A sorozatban Karlót megszemélyesítő Petri Viktor

Hogy találtatok egymásra a Keresztanyu sorozattal?

– Már dolgoztam ezzel a csapattal a Drága Örökösben is és ott ismerkedtem meg az alkotókkal.

Milyen volt a forgatás?

– A forgatás maga gyakran fárasztó, de profi és tűpontos. Nagyon jól érezzük magunkat, nagyon sokat nevetünk és azt is mondhatom, hogy barátságok is elindultak.

Milyen együtt dolgozni a nagy sztárokkal (Gálvölgyi, Molnár Piroska, Feró, stb.)?

– Nagyon sokat tanul tőlük az ember, mindig jó nézni, hogy milyen könnyedén oldják meg a különböző helyzeteket a hatalmas rutinjukkal. Na és persze mindig nagyon megtisztelő ha az ember együtt dolgozhat ekkora színészekkel.

– Milyen további terveid vannak (TV, film, színház)?

– Egyelőre a terveimről nem beszélnék, de mindenképp szeretnék a pályán tevékenykedni.

– Milyen gyakran tudsz hazajönni, mikor találkozhatunk itthon?

– Nem túl gyakran járok haza és ha hazajutok akkor sem vagyok otthon túlzottan sokat. Budapesten van az életem, de ha néha hazajutok akkor megpróbálok minél több barátommal találkozni, ami sajnos nem mindig jön össze.

– Kaptál-e már visszajelzéseket a sorozattal kapcsolatban?

– A Keresztanyuval kapcsolatban még nem, viszont izgatottan várom,hogy az általam alakított karaktert hogy fogják a nézők fogadni…  

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.